05-01-2020, 19:46
Panie Administratoże, nadnienię, że kierownictwo jednostki nieprzekazuje żadnych informacji, byłep pytałem Dyrektora jednostki o sprawę nadgodzin, pisma które zostało przesłane do jednostki i jaką odpowiedź otrzymuję: dowie się pan wszystkiego niebawem, niemogę przekazać panu pisma, proszęo zwrócić się o wytyczne do Kier. Dz. Ochrony, a kierownik,, ja nic jeszcze nie wiem, nie mam żadnego pisma nic jeszcze nie wiem co z godzinami i wolnymi....śmiech!!!!
Funkcjonariusze się irytuja, żeby nie powiedzieć wk.....ją, dlatego że jak trzebabyło przyjść na dodatkową nockę po nocy lub dniówkę po dniówce i jeszcze nockę to wszystko było ok, ale jak już się chcesz dowiedzieć czegokolwiek to jesteś ten ZŁY.
Pieniądze za L-4 rozchodzą się w biurze ochrony, dzielone pomiędzy kierowników i inspektorów a nie dla tych którzy faktycznie przychodzili i zastępowali chorych, bo to uznaniowa nagroda!!!chamstwo, złodziejstwo i kolesiostwo!!!!
Funkcjonariusze się irytuja, żeby nie powiedzieć wk.....ją, dlatego że jak trzebabyło przyjść na dodatkową nockę po nocy lub dniówkę po dniówce i jeszcze nockę to wszystko było ok, ale jak już się chcesz dowiedzieć czegokolwiek to jesteś ten ZŁY.
Pieniądze za L-4 rozchodzą się w biurze ochrony, dzielone pomiędzy kierowników i inspektorów a nie dla tych którzy faktycznie przychodzili i zastępowali chorych, bo to uznaniowa nagroda!!!chamstwo, złodziejstwo i kolesiostwo!!!!