26-01-2020, 9:07
(25-01-2020, 15:42 )Ironiczny napisał(a):(25-01-2020, 13:49 )Marcinn napisał(a):(24-01-2020, 23:13 )jasiu-83 napisał(a): Po pierwsze WIELKIE BRAWO GOLENIÓW, niech inni biorą przykład a nie tylko biadolą.
Po drugie o wypadku zastępcy generalnego było w wydarzeniach jakieś 2 tyg. temu a nawet gdyby nie było to w tym momencie gadanie o tym odwodzi nas od głównego tematu czyli PODWYŻKI.
Po trzecie dajcie trochę odsapnąć Adminowi on tu pełni inną funkcję a został chłopcem do bicia.
Jesli rzeczywiście był w faxach to przepraszam za swoje pytania.
Natomiast ja jedynie prowadze wymiane pogladow z Administratorem. Mam nadzieję że zainteresowany nie czuje się pobity
Jedynym źródłem informacji o postępach w sprawie podwyżek jest ta strona więc wydaje mi się, że powinniśmy pytań o to zadawać jak najwiecej
Kiedy podwyżki, kiedy premie, kiedy, kiedy... gołym okiem widać, że same ćwiarusy się tu rozpisują po kilku latach dojrzejecie do stwierdzenia... jak będzie na koncie to będzie oznaczać, że dali. A Admin to widać, że nowa krew bo odpisuje każdemu pozdrawiam.
Lubię jak niezwykle.doświadczeni funkcjonariusze dają takie mądre rady. Aż się łezka kreci. Po 13 latach służby nie dojrzałem i mam nadzieję że tego nie zrobię
Administrator przynajmniej potrafi coś rozsądnego wnieść do wątku więc niech robi tak dalej