30-01-2020, 13:48
(30-01-2020, 11:40 )eeedek4 napisał(a): Odprawa się odbyła?! Ale czy te odprawy wnoszą coś mądrego do naszej służby-chyba nie?!
Pewne kolejne idiotyczne wytyczne dla nas.
Druga sprawa to jakoś po ostatniej burzy w sprawie podwyżek nastała dziwna cisza.Sprawa nie jest dalej załatwiona,nikt nic nie wie co z tym zrobić,a tu narada jak gdyby nic się nie działo.Jakiś dziwny i niezrozumiały spokój zapanował.Nie wiem czy cieszyć się z tego czy martwić?!
Panowie !!!!
Wszyscy, bez wyjątku zacznijcie dbać o swoje zdrowie. Te wszystki wiece, narady spotkania nic nie dają. Ubeckie dynastie mają się dobrze. Najwyzsza Izba Kontroli powinna pzreswietlić wszystkie jednostki, wszystkie oisw, a przede wszystkim cały czsw pod kątem nepotycznych powiązań i przepływu złotych srebrników, które za tym idą !!!!!!!!! Co dają materiały dziennikarzy Onet-u ???? Przeciż pokazują jak na dłoni śmierdzącą patologię wewnętrznych powiązań w SW. Z zewnątrz wszystko jest ok. Kraj miodem i mlekiempłynący. A jakby tak wziąć na osobiste rozmowy w cztery oczy wszystkich funkcjonariuszy i zadać im pytanie co wiedzą na temat sytuacji w jednostcew której służą ?????? Małżeństwa tworzą kadre kierowniczą w niejednym zk. I to jest normalne ?. Ktos mi powie, że jest to dziełem przypadku, a nie następstwem przepływu złotych srebrników ??????!!!!!!!!!
Ponad 400 etatów w czsw, ponad 1000 w oisw. Przecież to jest czapa admiistracyjna, która robi wszystko by nic się nie zmieniło !!!!!!!! Jestem pewny, że podają niewłaściwe/zakłamują dane do MS. Co tam Panie Generale w waszej formacji ?? Wszystko w najlepszym porządku. Służba jest zwarta i gotowa na wyzwania- odpowiada Pan Generał-Panu Ministrowi. A wakaty i nadgodziny,Panie Generale ??? Jakie wakaty Panie Ministrze-w mojej formacji nie ma wakatów i nadgodzin-odpowiada Pan Generał. A atmosfera w SW Panie Generale ? Pan raczy żartować. Podlegli mi funkcjonariusze to sami stachanowcy. Pracowaliby nawet za darmo aby tylko realizować rządowy program pracy więźniów - Panie Ministrze- odpowiada Pan Generał !
Panowie-TRZYMAMY LINIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja już trzymam i tak będzie do końca. Już więcej nie dam robić z siebie idioty !!!!!!!!!!!! HAŃBA !!!!!!!!!!!!!!