07-02-2020, 21:51
(05-02-2020, 22:02 )obserwer napisał(a): Panie i Panowie, Należy wyjść z tej komunistycznej unii europejskiej. Taki pan Jacek K. jest tylko maluteńkim pionkiem w tej ohydnej strukturze. Opanował instytucję dla swoich własnych korzyści. NEPOTYZM, NEPOTYZM. MAŁŻEŃSTWA OPANOWUJĄ TĄ ISTYTUCJĘ. ZAKŁAD KARNY W MEDYCE. PRZECIEŻ TO MOŻNA SPRAWDZIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!"Należy wyjść z tej komunistycznej unii europejskiej". Powiedz mi Człowieku co Ty masz na myśli? Jeśli wyjdziemy z Unii Europejskiej to co dalej? Weź mi proszę wytłumacz. Zobacz ile ta zła Unia dla nas zrobiła. A jeśli nas z niej wyrzucą, za nie to, że potrafimy np. się dostosować prawnie do TSUE to co zrobimy? Jesteśmy tak mocno samowystarczalni? Pamiętasz jak były zamknięte granice? Pamiętasz jak uczono nas języka rosyjskiego? Zapewne nie więc proszę stonuj. I nie chodzi mi tutaj o nepotyzm i kolesiostwo bo to zawsze było, jest i będzie. I chcę żebyś wiedział, że PO jest bardzo złe bo nas wydymali jak nikt. Ale zobacz co się dzieje w teraźniejszym czasie... Zobacz jakie są ceny wszystkiego wokół. DRAMAT