12-02-2020, 12:26
(12-02-2020, 10:28 )Wtff napisał(a):(10-02-2020, 20:01 )BartekC napisał(a): "kolego", że tak sobie pozwolę żartować, Wtff odniosę się do twojego wpisu cyt. "...Teraz są podziały nawet wśród plebsu z ochrony...".
Nie wiem z jakiej jednostki podstawowej pochodzisz, ale twoi "koledzy" powinni ci obić to co rano w lustrze oglądasz. Może ty jesteś PLEBS, ale nie masz prawa pisać tak o innych funkcjonariuszach działu ochrony. Przeczytaj sobie definicję plebsu a potem używaj do woli ale NIGDY W STOSUNKU DO FUNKCJONARIUSZY PIERWSZEJ LINII.
Jak nie umiesz ogarnąć pisanego tekstu to się nie odzywaj. Przecież tez jestem z ochrony i napisałem językiem tych co nas tak traktują. w tzw. cudzysłowiu to bylo. Tak wiec nawet jakby ironia podeszła i kopnęła cię w tyłek, to i tak byś nie wiedział kto to był. Jak z takimi zrobić jakaś akcje k4 jak nawet nie rozumiesz co się do ciebie pisze.
Ironii to Ty w to nie mięszaj... prawda jest taka, że przyszło nowe pokolenie do pracy, które myśli trochę innymi kategoriami (nie mówię, że złymi) niż starsi koledzy, niestety stare czasy minęły bezpowrotnie...