18-02-2020, 14:11
(18-02-2020, 12:55 )antekSW napisał(a):Chłopie co ty jeszcze robisz w SW na kolanach do znajomego niech załatwi tę robotę .Tylko jedno ale czy masz odpowiednie wykształcenie i predyspozycje do tej pracy.ps mój znajomy zarabia ok 20 tys miesięcznie ja też bym chciał ale tam potrzebne jest wykształcenie i dziesiątki szkoleń(18-02-2020, 7:29 )Administrator napisał(a):(17-02-2020, 19:29 )antekSW napisał(a): A kiedy związki wezmą się za to żeby nadgodziny były płatne tak jak w cywilnej pracy ?! Na wolności mają płatne pięćdziesiątki i setki a my mamy mieć 1 do 1. Dla mnie to jest cyrk i dyskryminacja.
Nie podważam tego co Pan pisze, ale zastanawiam się czy wiek emerytalny też Pan chce taki jak w cywilnej pracy?
Jest 25 lat do emerytury więc takiego szału już nie ma. Jakoś nie widzę żeby cywile walili drzwiami i oknami żeby przyjść na 25 lat do nas do pracy. Jak dla mnie mogą dać emeryturę jak u cywila ale niech płacą za nocne godziny, za nadgodziny setki no i święta wolne albo potrójną stawkę tak jak ma mój znajomy w cywilu. I wtedy wyjdzie mi wypłata o 50 % większa to mogę robić do śmierci.