13-03-2020, 11:34
(12-03-2020, 10:21 )Krogulec napisał(a):(11-03-2020, 18:36 )Twardziel 123 napisał(a): [quote="jtd" pid='3911' dateline='1583938204']Ja to wam powiem tak: w związku z zamknięciem szkół, przedszkoli z powodu KoronaVirus a macie dziecko do lat 8 i dziecku nie możecie zapewnić opieki piszesz o tym (oswiadczenie) do Dyrektora prosząc o wolne i pozamiatane... nawet l4 jest zbędne. Jednak to nadal 80%
Dla uświadomienia. Zamykają szkoły i przedszkola. OK. Zakłady karne zamkną na kłódkę? zamrożą? pause włączą? NIE. Czy do służby mogą nie przyjść oddziałowi i zostać ze swoimi dziećmi w domach????. NIE. Wystarczy tylko sniadania na czas nie wydać i już się zacznie baja bongo. Musi być oddziałowy. MUSI MUSI. A jakie dodatki mają oddziałowi??????? No i teraz wiecie o co mi chodzi w tym poście. To jest to o czym tyle lat się mówi. Oliwa na wierzch wypływa. Kolejny raz widać kto jaka to jest odpowiedzialne stanowisko. Ale przy dodatkach służbowych tego nie widać. Szacun ochrona.
Panie kolego oddziałowi też musza odpocząć i w tej chwili czas na kilkudniowy odpoczynek ale decyzja należy do Cebie np.
I4. Np 14 dni pozdro. Lekarz rodzinny że względu na stres związany ze sluzba i przelozonymi.
I co z tego, że 80%? Może być 30% ! Ja nie chce żadnego syfu do domu przywlec! Albo zostać w pudle na 14 dni kwarantanny. Bo Nikt w SW nie ma jaj żeby zakazać widzeń i W KOŃCU NAPRAWDĘ wyposażyć f-szy w środki ochrony!!! Człowiek o lateksy musi się prosić a co dopiero o inne rzeczy!!!Tonie oj tonie SW!