14-03-2020, 21:56
(13-03-2020, 19:40 )Człowiek z lasu napisał(a): Pani Administratorze, ponieważ czyta Pan posty i szybko reaguje odpowiadajac, proszę o informację kiedy zostaną poczynione jakieś konkretne kroki tzn wstrzymanie widzeń do odwolania, pracy zewnętrznej i bzdetnych często konwojów do placowek medycznych? Wiem, że to nie od Pana zalazy ale pewniezna pan ważniejsze osoby i może przekazać że my funkcjonariusze boimy się o swoje bezpieczsnstwo, swoich najbliższych ale rowniez chcemy spokoju w jednostkach a jeśli przez głupoty rządzących SW zostanie wprowadzona kwarantanna na jakimś zakładzie to będzie u nas to co we włoskich więzieniach
Z szacunkiem,
ale co ma Admin do tego? Admin(istrator) zarządza zasobami (strony) a nie całym związkiem.
Przede wszystkim szanuj język polski, bo twoja wypowiedź nie nadaje się do czegokolwiek.
A na nurtujące twoją osobę pytania wal do przewodniczącego związku (nie jestem związkowcem) albo do generalnego - jak masz jaja, a nie na osobę odpowiedzialną za stronę WWW zrzucasz frustrację.
Boisz się? Ja też. Jesteś w związkach? Ja nie.
Ale to nie jest praca przy hot-dogach u prywaciarza. Mam jeszcze sporo czasu do emki w porównaniu z większością, ale nie będę bronił nikogo i nie będę nikogo chwalił.
Masz lęki - do lekarza, zwolnij się, idź na rentę.
Ja mam swoją wizję na to całe zjawisko (obecne) i wiem, co mam (z)robić.
Jak ludzie pokażą klasę, to troglodryti z cz będą obstawiały kryminały, bo dół nie będzie w stanie.
Szukasz odpowiedzi od cz czy od związku=większości ludzi?