15-03-2020, 21:40
(14-03-2020, 21:56 )JurczySyn napisał(a):(13-03-2020, 19:40 )Człowiek z lasu napisał(a): Pani Administratorze, ponieważ czyta Pan posty i szybko reaguje odpowiadajac, proszę o informację kiedy zostaną poczynione jakieś konkretne kroki tzn wstrzymanie widzeń do odwolania, pracy zewnętrznej i bzdetnych często konwojów do placowek medycznych? Wiem, że to nie od Pana zalazy ale pewniezna pan ważniejsze osoby i może przekazać że my funkcjonariusze boimy się o swoje bezpieczsnstwo, swoich najbliższych ale rowniez chcemy spokoju w jednostkach a jeśli przez głupoty rządzących SW zostanie wprowadzona kwarantanna na jakimś zakładzie to będzie u nas to co we włoskich więzieniach
Z szacunkiem,
ale co ma Admin do tego? Admin(istrator) zarządza zasobami (strony) a nie całym związkiem.
Przede wszystkim szanuj język polski, bo twoja wypowiedź nie nadaje się do czegokolwiek.
A na nurtujące twoją osobę pytania wal do przewodniczącego związku (nie jestem związkowcem) albo do generalnego - jak masz jaja, a nie na osobę odpowiedzialną za stronę WWW zrzucasz frustrację.
Boisz się? Ja też. Jesteś w związkach? Ja nie.
Ale to nie jest praca przy hot-dogach u prywaciarza. Mam jeszcze sporo czasu do emki w porównaniu z większością, ale nie będę bronił nikogo i nie będę nikogo chwalił.
Masz lęki - do lekarza, zwolnij się, idź na rentę.
Ja mam swoją wizję na to całe zjawisko (obecne) i wiem, co mam (z)robić.
Jak ludzie pokażą klasę, to troglodryti z cz będą obstawiały kryminały, bo dół nie będzie w stanie.
Szukasz odpowiedzi od cz czy od związku=większości ludzi?
Bez szacunku,
W związku z tym, że właśnie ma Pan dużo czasu do emki widać gołym okiem zryty beret. Albo dupowlaz albo plecaczek dość duży? Gdyby jakiekolwiek informacje, udzielane odpowiedzi były to nie byłoby tego postu, dyrekcja nie udziela informacji, związkowcy też (nie jestem w zwiazakch). Nigdzie w tym co napisałem nie ma flustracji do Admina, są zdawane pytania, te same co dyrekcji i tak samo bez odpowiedzi. Co do błędów polonisto to są tak malostkowe że sobie z nimi poradziles więc gratulacje. Jest tylko jedna kwestia z którą się zgadzamy - jeśli liniowi fsze nagle zadbają o siebie i rodziny najbliższych to nikt z CzSw czy oisw nie obstawi jednostek choć powinni, pewnie zrobi to wojsko, trzymaj się kolego i zdrowka