19-03-2020, 23:50
(18-03-2020, 20:44 )rambo30000 napisał(a): Pan Wójcik się myli w sprawie nadgodzin bo np. ja nie deklarowałem do 10.01.2020r. czy chce odebrać nadgodziny z minionego okresu czy chce za nie pieniądze fakt chodziłem na wolne we wrześniu tamtego roku bo sądziłem że spadają mi stare godziny a co w styczniu się okazało że nowych godzin mam zero do zapłaty zamiast 130bo zastępca były zastępca DG wymyślił sobie że najpierw lecą nadgodziny najświeższe do odbioru . Powtarzam żadnej deklaracji nie składałem w jakiej chce formie odebrać wypracowane nadgodziny bo w styczniu przedstawiono mi papier że mam zero nowych na koncie,starych nadal 500 za które może mi zapłacą za może (jak nie przepadną)20lat gdy na emkę będę szedł. Słowem oszukali nas najwyżsi przełożeni i nikt nie wmówi mi że jest inaczej kpina i tyle. Biorą nas f-szy za bandę debili do oszukiwania na wszystkim. A i jeszcze jedno te rozwiązania z dodatkami takimi jak w MSWiA dla kogo ja się pytam jak w mojej jednostce jest około 2 funkcjonariuszy co mają 25lat służby i więcej. Dodatki powinny być dla tych co mają 15lat służby aby ich zachęcić bo w SW ludzie odchodzą średnio przy wysłudze 15-17lat. Widzę w powyższym tekście dużo pytań i zero konkretnych odpowiedzi. Odpowiedzi wymijających
Pocieszę Cie nie jesteś jedyny w całej Polsce tak robili inspektorki w niedzielę do pracy zapier.. Liczyć żeby upier..
Żeby ładnie raport do CZtu poszedł jak to zniwelowali liczbę nadgodzin...