24-03-2020, 19:45
(24-03-2020, 18:24 )HugoBoss napisał(a):(24-03-2020, 15:21 )hansieru napisał(a): Co z nowymi zakazami dotyczącymi spacerów? Rząd mówi że góra dwie osoby. Czyli spacerowy i osadzony???
Nie powinno być spacerów. Zakaz dotyczy wszystkich i wszędzie. Można wyjść jedynie w "niezbędnym" celu. Spacer osadzonego nie jest niezbędny. Ma jedzenie, leki i ochronę pod kluczem. Jeśli ja nie mogę wyjść na spacer to tym bardziej osadzony nie może opuścić celi.
Hmm. W sumie to widzeń nie ma. Jedynie teraz MY możemy coś przynieść. Moim zdaniem nie widzę przesłanek żeby w kryminale nie było spaceru. Tu już jest cieniutka linia. Wy tak Panowie twardo że nie, ale trochę dziwię się. To nie jest wolność, obawiam się negatywnych skutków i dużo zdarzeń i to na dobre nam nie wyjdzie. Ja tak z pozycji oddziałowego , siedzę z tymi onymi na co dzień to troszkę czuję co jest grane. Widzenia przyjęli na klatę bo dzwonią do rodzin i wiedzą , że na wolności się ujeb..ło , ale bez przesady , rozum swój mają i tu argumenty nie są do końca przekonujące. pzdr