25-03-2020, 13:59
(25-03-2020, 8:37 )RYCHU napisał(a): Mam duży szacunek do człowieka i właśnie dlatego podstawowe przepisy każdy powinien znać. Jak się prokurator nie daj Boże zajmie jakimś zdarzeniem to wtedy tacy jak ty mają oczy jak 5 zł i tylko potrafią wydukać -a pan dowódca nie wymagał to jego wina że ja nie wiem. Nigdy nikomu nie zrobiłem krzywdy jak nie wie to proszę żeby sobie odświeżyć . Kiedyś może ty będziesz dowódcą to oczy ci się otworzą jak będziesz odpowiadał za zakład przez 16 godz. na dobę lub 24h jak dyrektor ma wolne. Jechać ostro i bezwzględnie--jaszcze mi się gęba śmieje jak to czytam. Ciekawe czy taki z ciebie twardziel jak trzeba wjechać na cele albo specjalista z OISW lub CZ jest na kontroli bo znam wielu co chwalą tego co ucieczkę stworzył. Przerost ambicji ? chyba u ciebie- odchodzę na em i nie muszę przechodzić na drugą stronę ulicy jak spotykam f-szy czy złodzieja. Niestety coraz więcej ludzi przychodzi do SW, bo do niczego innego się nie nadają.
Pozdrawiam kolegę i awansów życzę. por. d-ca zmiany od 12 lat 22lata w sł. bez rodziny w SW
NIECH PYTAJĄ, JEŚLI MAJĄ JESZCZE KOGO.PRZEPISY TRZEBA ROZUMIEĆ,A NIE KLEPAĆ.NAJLEPIEJ PYTAJĄCEMU ZOSTAWIĆ KLUCZ ON ZNA PRZEPISY TO SOBIE DA RADĘ,I DO TEGO DUŻE LUSTRO,ŻEBY MÓGŁ SOBIE ZADAWAĆ PYTANIE I NA NIE ODPOWIADAĆ, W WOLNYCH CHWILACH. BO FAKTYCZNIE NA ODDZIALE 120 OS. TO NAPRAWDĘ NIEMA CO ROBIĆ.NA KONIEC PRZYPOMINA MI SIĘ,KIEDYŚ BYŁ U NAS D-CA,KTÓRY TEŻ MÓWIŁ O 5 ZŁ, I TE BAJKI O PROKURATORZE,I CO,GDY KTOŚ ZAPYTAŁ ZE ZMIANY CZY ZNA NA PAMIĘĆ SWOJE OBOWIĄZKI, NIE BYŁ W STANIE WYMIENIĆ 2 PUNKTÓW.A ,TO PRZECIEŻ PODSTAWA. DZIĘKUJE ZA WSPOMNIENIA.