25-03-2020, 20:14
(25-03-2020, 14:33 )500minus napisał(a):(25-03-2020, 8:37 )RYCHU napisał(a): Mam duży szacunek do człowieka i właśnie dlatego podstawowe przepisy każdy powinien znać. Jak się prokurator nie daj Boże zajmie jakimś zdarzeniem to wtedy tacy jak ty mają oczy jak 5 zł i tylko potrafią wydukać -a pan dowódca nie wymagał to jego wina że ja nie wiem. Nigdy nikomu nie zrobiłem krzywdy jak nie wie to proszę żeby sobie odświeżyć . Kiedyś może ty będziesz dowódcą to oczy ci się otworzą jak będziesz odpowiadał za zakład przez 16 godz. na dobę lub 24h jak dyrektor ma wolne. Jechać ostro i bezwzględnie--jaszcze mi się gęba śmieje jak to czytam. Ciekawe czy taki z ciebie twardziel jak trzeba wjechać na cele albo specjalista z OISW lub CZ jest na kontroli bo znam wielu co chwalą tego co ucieczkę stworzył. Przerost ambicji ? chyba u ciebie- odchodzę na em i nie muszę przechodzić na drugą stronę ulicy jak spotykam f-szy czy złodzieja. Niestety coraz więcej ludzi przychodzi do SW, bo do niczego innego się nie nadają.
Pozdrawiam kolegę i awansów życzę. por. d-ca zmiany od 12 lat 22lata w sł. bez rodziny w SW
Takie talenta a tylko d-ca po 22 latach służby? ?? Niegospodarność zasobami ludzkimi moim zdaniem...
Moja ośka, gratuluję kolego porządnego wpisu, który możne bezradnym kotom uświadomi cokolwiek, niestety nikt nie myśli do przodu tylko do przodu, aby mi było dobrze i ze stołka nie wyrwało, a później wielkie zdziwienie i czarna rozpacz. Fala też ma swoje plusy, najpierw w cztery litery a później laba i doświadczenie, ale co komu to tłumaczyć..................