28-03-2020, 10:27
(28-03-2020, 9:54 )Szeregowy napisał(a):(27-03-2020, 22:12 )Administrator napisał(a):Ja naruszyłem pkt 6 regulaminu, ok może?! a pan szanowny Administrator nie naruszył któregoś punktu????zastanówmy się!!!aktualności trafiają po dwu trzy dniowym opóźnieniu, jakie to aktualności?posty gdzie grupa ludzi(tak ich nazwijmy)na stronie księgo wywleka brudy z jednostki, ubliżają sobie!!!!do tego służy księga?to nie jest naruszenie regulaminu????Na stronie Związku NSZZP info o posiedzeniu sejmu w sprawie kwoty bazowej jest już zamieszczone od paru ładnych godzin!!!!to są aktualności!!!!więc proszę nie mówić o regulaminie!!!!(27-03-2020, 20:53 )Szeregowy napisał(a): Na temat posiedzenia sejmu coś wiadomo, podpisali czy nie podpisali?
Administratoże, przepychanki w postach w bzdury i zaśmiecanie księgi!!!Ale te posty trafiają na księgę a złe słowo o działaniu związków już nie?
Do czego jest ta księga czemu ma służyć???? widać, że już wielu z funkcjonariuszy zrezygnowało z wpisów o konkretnych sprawach!!!! Proszę o informację odnośnie posiedzenia srjmu w sprawie Projektu rozporządzenia Rady Ministrów w sprawie wielokrotności kwoty bazowej, stanowiącej przeciętne uposażenie funkcjonariuszy Służby Więziennej na rok 2020!!!!
Dziś miało się odbyć!!!!
Wpisy naruszające regulamin księgi gości, nie są publikowane. Nadmienię, że jest ich niewiele. Pan w swoim poście naruszył pkt. 6 Regulaminu, w związku z czym, nie został opublikowany. Pozostałe Pana posty zostały opublikowane.
ps. Pan mnie prosi o informację odnośnie posiedzenia sejmu?
https://nszzp.pl/aktualnosci/sejm-uchwal...znia-2020/
Proszę mi wskazać choć jeden post, który został opublikowany po dwóch czy trzech dniach? Proszę również nie wymagać ode mnie, żebym na Pańskie życzenie umieszczał informacje nt. posiedzeń sejmu! I proszę mnie nie pouczać co powinno być publikowane, a co nie! Jeżeli Panu bardziej odpowiada jakakolwiek inna strona, to po prostu proszę z niej korzystać.