10-04-2020, 19:22
Cieszę się że tym razem nie miałem racji, a miał ją Administrator . Pieniądze dziś wpłynęły.
Wesołych Świąt.
Wesołych Świąt.
(10-04-2020, 10:14 )Administrator napisał(a):(10-04-2020, 9:04 )Harry Hole napisał(a): Nie opublikowano Rozporządzenia Ministra Sprawiedliwości, więc podwyżek nie należy się spodziewać przed Świętami. Nie nalezę do "narzekaczy", i liczę na to, że już niedługo będą wypłacone podwyżki. Ale pytanie do tych najbardziej optymistycznych i wierzących w Nasze Ministerstwo. Czy zawsze musimy żyć w niepewności? Obiecują, zapewniają, a i tak mają nas co najmniej w nosie (o ile nie niżej) i nie dotrzymują terminów. Myślę, że traktowanie w taki sposób pracowników i funkcjonariuszy jest w dużej mierze powodem frustracji.
Panie (Pani) Administratorze, wiem że swoim postem o wypłatach podwyżek w dniu 10.04 chciał Pan (Pani) wlać trochę optymizmu w serca funkcjonariuszy, ale ja już się nauczyłem, że nie warto się wyrywać i lepiej czekać na to co będzie.
Pozdrawiam
Widzę, że mało się Pan nauczył, skoro piszę Pan w dniu, w którym podwyżki mają być wypłacone. Zrozumiałbym i przyznałbym Panu rację, gdyby ten post był napisany w dniu jutrzejszym. Mam nadzieję, że jeżeli Pan dostanie w dniu dzisiejszym pieniądze na konto, to będzie Pan potrafił uderzyć się w pierś i odnieść się na tym forum do tych słów, które Pan napisał? Ps. jestem mężczyzną.