14-04-2020, 17:33
(11-04-2020, 7:11 )Pomorze12 napisał(a): [quote="Twardziel 123" pid='4406' dateline='1586547915']
Panie i Panowie pisałem już wcześniej, żeby uzbroić się w cierpliwość, ale co niektórzy nie słuchali, tylko się denerwowali, teraz pieniążki już dostali, więc jeszcze nie wszyscy co narzekali, Panu Czesławowi i Zarzadowi Głównemu Nszzfipw podziękowali. Ja osobiscie dziękuję i zdrowych wesołych świąt życzę wszystkim na tym forum.
Co nie którym z wyższych sfer się nie należy ale to święta więc finanse wszystkim podwyzki przelaly.
Było by zbyt pięknie.... są jeszcze takie jednostki gdzie pieniążki z różnych dziwnych powodów nie zostały przelane na konta funkcjonariuszy i odpowiedzialni za to chodzą zadowoleni jakby nic się nie stało, zamiast wykonać swoją pracę ucieka się do domu w punkt......
Tak sobie po Twoim wpisie pomyslalem, że Urząd S karbowy podwyżkę i wyrównanie Ci zakosil, ale widzę, że zamilkles, więc się nad Tobą zlitowali i kasiorke przelali.
Ale, że z wyższych sfer jesteś i na dodatek nie z tej partii to mi Ciebie nie szkoda.