23-04-2020, 13:46
(22-04-2020, 18:28 )Twardziel 123 napisał(a): [quote="Bob" pid='4484' dateline='1587493832']
[quote="Twardziel 123" pid='4481' dateline='1587480119']
[quote="Bob" pid='4480' dateline='1587392771']
Faktycznie na stronie rzepy znalazłem coś o rozdziale emki z renta...
Ale za rok.Załapiemy się;-).Czyli trza jechać na Jasną:-).
Ale mojemu rocznikowi to się nalezy. W latach 90tych trzeba było mieć odwagę żeby tu przyjść.Po zabójstwie Generała zaczęła się wojna Policji z mafią.Przeludnienie 130%,zabezpieczająca non stop,faksy o napasciach na wolnosci-co służba.I ten sztywny podział MY-oni...
To były czasy.
Panie Bob chyba na rynbkach z kolegą byłeś i za dużo wypiłeś, ze takie brednie piszesz w wczesniejszych postach sie juz odkryles niech pan kolege pilnuje bo na zawał piznie. Byl pan i jest tylko marionetka, która wykorzystali przełożeni, teraz Ciebie olali i Solidarność założyli, a ten pan z góry i z lasu dużo obiecali teraz na Ciebie spojrzeć by nie chcieli.
:-)Fajne te Kolegi wierszyki są.
Trochę się tu poudzielałem bo ja nigdy żadnym politykom nie wierzyłem.
No i pamiętam np ten rok jak powódź była i podwyzek obiecanych nie było dłuuugo.
Ja za chwile emeryt jestem:-)))
Może i ryzykuje bo kryzys może być jak w latach 30tych ale dla mnie waźniejsze ze
NIKT MNIE W TYM BAGNIE NIGDY NIE ZŁAMAŁ.
ZAWSZE WARTO BYĆ CZŁOWIEKIEM NAWET JAK NA TYM TRACISZ.
BAJ.
Panie kolego to Pana wybór, że odchodzisz mi jeszcze trochę zostało ale nie wiem czy też się nie zdecyduję. Ale pamiętaj kolego, że możesz odejść z maksymalną emeryturą z najwyższym dodatkiem i sam w sobie będziesz spełniony ale szacunku kolegów i podwładnych nigdy za to nie kupisz. Jesli w domu będzie dobra atmosfera i będziesz miał wszystko poukładane, żona i dzieci będą Cię szanowały a nie tylko na kasę czekały. A jeśli będziesz już na emce, koledzy i twoi podwładni cześć Ci pokażą lub rękę podadzą, chwila bezcenna. Wtedy będziesz wiedział, że byłeś i jesteś dobrym CZŁOWIEKIEM.
:-)))
Moja decyzja była jednak słuszna.Wolę już na basenie np pracować niż tu się w tym błocie taplać;-).
Do tego bagna zawsze świnie ciągnęło.Ja mówię basta.
I BEZ ODBIORU!