25-04-2020, 10:54
(24-04-2020, 20:23 )Twardziel 123 napisał(a): [quote="Prison_Officer" pid='4498' dateline='1587653427']
Prośba do Admina. Proszę sprawdzić stronę www.nszzfipw.org.pl, bo zawsze przy pierwszym wejściu na stronę występuje jakiś błąd i wywala komunikat o potencjalnym niebezpieczeństwie.
Panie Prison od dawna na forum sie wypowiadasz wiec cos mi tu pachnie tym , że w wielu twarzach się wypowiadasz, że nagle problem zgłaszasz bo pierwszy raz się nie logowales chyba, że Nick zmieniłeś więc błąd Ci wywala, troszeczkę inteligencji i informatyka zaproś na kawę to Ci podpowie chyba, że dresisz, żeby wyszło kim jesteś. Bajo
Nie mędrkuj, a co do inteligencji to mi jej nie brakuje.
Zgłaszam ten problem z dwóch powodów:
Pierwszy to zmieniłem ustawienia przeglądarki, aby przy każdym zamknięciu czyściła historię, ciasteczka, itd. więc za każdym razem odpalając przeglądarkę jest czysta jak po pierwszej instalacji.
Drugi to nie chodzi tyle o mnie, bo akurat z informatyką mam bardzo dużo wspólnego, tylko osoby, które np. wchodząc pierwszy raz na stronę związkową widząc taki komunikat zapewne przestraszą się i nie skorzystają z niej.
Taki niby inteligentny jesteś, a prostych rzeczy nie ogarniasz. Strona powinna być bezpieczna czyt. bez luk i tyle.