19-05-2020, 17:24
[quote="Twardziel 123" pid='3441' dateline='1581456429']
[quote="Twardziel 123" pid='3423' dateline='1581355432']
[quote="POLSKI_KLAWISZ" pid='3411' dateline='1581275680']
Takich ludzi jak płk Jacek W. z OISW Koszalin potrzebujemy w CZSW
Nie potrafił pomóc Dyr. ZK Czarne, Z-cy Dyr. AS Złotów a uzdrowi polskie wieziennictwo nie wieżę w to.
Zapomniało mi się o Panu Marku, który został schowany w lesie, przez w/w
Panie Polski klawiszu czy podtrzymujesz dalej swoje zadanie po przeczytaniu postów które napisali koledzy lub koleżanki,, pod twardzielem ulubione moje slowo bajo bajo, nic do Ciebie nie mam ale uważam, że nie powinieneś go bronić jeszcze raz bajo.
Tak go w CZSW potrzebowali ale stan zdrowia nie pozwolił, pewnie zjadł karmę, która wróciła i na awans nie pozwoliła Pa Pa drogi panie, niech Ci karma w gardle stanie.
[quote="Twardziel 123" pid='3423' dateline='1581355432']
[quote="POLSKI_KLAWISZ" pid='3411' dateline='1581275680']
Takich ludzi jak płk Jacek W. z OISW Koszalin potrzebujemy w CZSW
Nie potrafił pomóc Dyr. ZK Czarne, Z-cy Dyr. AS Złotów a uzdrowi polskie wieziennictwo nie wieżę w to.
Zapomniało mi się o Panu Marku, który został schowany w lesie, przez w/w
Panie Polski klawiszu czy podtrzymujesz dalej swoje zadanie po przeczytaniu postów które napisali koledzy lub koleżanki,, pod twardzielem ulubione moje slowo bajo bajo, nic do Ciebie nie mam ale uważam, że nie powinieneś go bronić jeszcze raz bajo.
Tak go w CZSW potrzebowali ale stan zdrowia nie pozwolił, pewnie zjadł karmę, która wróciła i na awans nie pozwoliła Pa Pa drogi panie, niech Ci karma w gardle stanie.