07-06-2020, 12:31
(06-06-2020, 18:55 )500minus napisał(a): [quote="Twardziel 123" pid='4761' dateline='1591464981']
Ten dodatek to największa bzdura to my najwięcej robimy i pracujemy na pierwszej linii jak ktoś ma 25 lat służby to obecnie jest dyrektorem, z-ca dyra, kierownikiem lub jego z-ca, postawionym związkowiecem, proste będą blokować etaty do usranej śmierci a dla nas zero motywacji i okaże się że my nie dotrwamy do 20 lat służby.
Jakie czasy. tacy twardziele. Po twoim nicku spodziewałbym się więcej. Mam kolego 24 lata służby w mieście gdzie jest najwięcej kryminałów, dział ochrony, od początku bezpośredni kontakt. I powiem ci kolego że ten dodatek mnie motywuje do tego by zostać jeszcze ze 3 lata. Powodzenia w dotrwaniu do 20stu lat, zleci szybciej niż myślisz, pozdro...
Dzięki kolego jak narazie jeszcze kilka latek ale najważniejsze być uczciwym, w tej chwili cały czas przełożonym patrzę na ręce i tak pozostanie do ostatnich dni w służbie. Niech żyje szczerość i uczciwość narazie wałków nie robią, bynajmniej ja o tym nie wiem. Pozdro.....