16-06-2020, 17:42
(15-06-2020, 17:17 )POLSKI_KLAWISZ napisał(a):(14-06-2020, 21:50 )Twardziel 123 napisał(a):(14-06-2020, 11:28 )Administrator napisał(a): [quote="predatorgad" pid='4815' dateline='1592068893']
Admin nie wyświetlasz moich wpisów które nikogo nie obrażają tylko są obiektywną prawdą.
Ale na innych forach już mnie nie zablokujesz.A tak ,czemu nie ukazały się moje wpisy,odpowiedz!!!!!
Miałeś być taki obiektywny i nie zależny !!!!!!
Admin publikujesz tylko bzdury typu zakompleksiony pseudo twardziel,a ważne wpisy nie publikujesz.Oto wasza prawdziwa twarz!!!!!
Nie publikuję wpisów napisanych w sposób chamski i obraźliwy, naruszające regulamin księgi gości. Nadmienię, że bardzo niewiele takich wpisów się pojawia, ale niestety zdarzają się jeszcze osoby, które wypowiadają się na poziomie tych, których sami muszą pilnować. Wiele razy pisałem, że wpisy krytykujące działania Związku są potrzebne i na pewno będą się tu ukazywały, lecz napisane w sposób kulturalny i z poszanowaniem nie łamiące zasad regulaminu. Jeżeli tak bardzo Pan tego potrzebuje, to chamskie wpisy może Pan sobie robić na "innych forach"
Ojejku Panie pseudo ,,predatorgad" ciśnienie Tobie puściło na maxa positivum polecam, nara pa. Ha ha.
PANIE ADMINISTRATORZE - MÓJ POST NIKOGO NIE OBRAŻA A JEDYNIE DZIĘKUJE ZWIERZCHNIKOM A I TAK PAN NIE CHCE GO OPUBLIKOWAĆ...
STRACH...???
Nie pierwszy i nie ostatni - moje też nikogo nie obrażały a jednak nie wszystkie się ukazały - te mało wygodne nie