23-06-2020, 21:14
(22-06-2020, 18:46 )Szczery napisał(a): [quote="Twardziel 123" pid='4869' dateline='1592729733']. Widzę że bohaterem już Ty zostałeś bo głodny mam nadzieje że nie chodzisz a to już dużo jak na Ciebie. Przemawia przez Twoją osobę nienawiść i pycha do innych osób i pewnie zbyt wielu kolegów to nie masz. Zawiść i zazdrość do tych którym udało się coś osiągnąć w życiu też pewnie Cię boli. Jestem też pewien że ciągle masz wrażenie ze jesteś poszkodowany bo inni mają lepiej. Weź się za siebie i zacznij pracować nad sobą. Uśmiechnij się i nie bądź zwykłym bucem.
[quote="Twardziel 123" pid='4854' dateline='1592508406']
[quote="Szczery" pid='4853' dateline='1592484073']
W mojej ocenie premie nam się nie należały. Bo i za co? Za to że przychodzimy do pracy? Przecież dostajemy za to wynagrodzenie. Premia to nagroda za wnoszony wkład i zaangażowanie. Widocznie Pan Genarał stwierdził że nie zasłużyliśmy na nie i tyle. A jeśli by ode mnie zależało kto dostanie premie to napewno bym ją przyznał Panom kierownikom, Dyrektorom, wszystkim pełniącym służbę w Centralnym Zarządzie i w Okręgowych inspektoratach. Bo to oni są prawdziwymi fachowcami a my powinnismy brać z nich przykład.
I w tym przypadku panie kolego strzeliłes w dziesiątkę z amunicji 9 mm pistoletu maszynowego wz. 1998P i wzór 06 (Glauberyt) lub 9 mm pistoletu P99 WALTHER produkcji Fabryki Broni “Łucznik” – Radom.
Niech twoją wypowiedź ocenia koledzy na forum, bo ja powiem tobie tylko jedno słuchaj ich, ucz się od nich i bierz z nich przykład to wyrosniesz na bohatera, który rodziny nie potrafi wyzywic. Życzę powodzenia.
Humoru mi nie brakuje, a jeśli chodzi o awanse to jeszcze mam czas, bo starych gadów już wymiataja, lub sami uciekają, czas na młodych uczciwych wilków żądnych sukcesu przyjdzie a pewni panowie wtedy będą uciekali, lub w piwnicy pili albo kominy czyścili.