13-07-2020, 10:32
(10-07-2020, 8:00 )panicz napisał(a):(09-07-2020, 13:36 )BartekC napisał(a):(09-07-2020, 8:35 )panicz napisał(a): Jakie nagrody??!! Służba nas karze za to, że posiadamy dzieci.... Zamkneli przedszkola. Ktoś musiał zostać z dzieckiem bo nie miał innej możliwości... I co ?? Zabrali 20 %, nagrody nie dali, i jeszcze z 13 potrącą ? Żenada....
No to czas do prywaciarza uciekać Tam takie rzeczy się nie dzieją
Wie Pan co Panie Bartku? Ja rozumiem ze wiekszosc zrobila ledwo mature i ich szczyt marzen na jaki ich stac to praca w sklepiku i tam faktycznie prywaciarz moze sie dopuszczac takich czynnosci. Radze nie rownac sie do gorszych bo daleko nie zajdziecie... Rownajmy sie do lepszych. A tacy cwaniacy prowadzacy firmy niedlugo sami sie zaoraja. Czasy sie zmieniaja. I jak porownuje pan specyfikacje naszej pracy do pracy u prywaciarza to gratuluje Musi pan miec lekka sluzbe
Ehh...
Mam tylko dwa pytania.
1. Jakim stażem służby panicz się legitymuje? Tylko tak szczerze.
2. Czy pisanie w języku polskim to naprawdę takie wyzwanie dla kogoś kto maturę zdał śpiewająco?
Jeśli jesteś dżentelmenie osobą samotnie wychowującą dziecko to przepraszam za moją uwagę. Faktycznie nie masz innej możliwości. Co do potrąceń... Nie służba nas tak urządziła tylko koledzy pana Trzaskowskiego.
I nigdzie nie porównałem specyfiki naszej służby do roboty u jakiegokolwiek prywaciarza. Po prostu pokazałem, że są różne wyjścia z tej sytuacji np.zmiana pracy.
Pozdrawiam