13-07-2020, 20:21
(13-07-2020, 19:53 )Administrator napisał(a):(13-07-2020, 10:53 )lew napisał(a):(11-07-2020, 19:03 )eeedek4 napisał(a): Panie Administratorze dlaczego nie opublikował Pan mojego postu dotyczącego ks. Adama Jabłońskiego tego samego księdza który otrzymał wyróżnienie z rąk przewodniczącego NSZZFiPW p.Tuły a który w filmie braci Sekielskich został przedstawiony w bardzo negatywnym świetle(chodzi o ukrywanie u siebie księdza pedofila na którym ciążyły poważne zarzuty).Czy taki człowiek powinien otrzymać takie wyróżnienie ?! i czy przewodniczący Tuła wręczając je wiedział jakiemu człowiekowi je wręcza?!?!
Dlaczego post z tymi pytaniami został usunięty?
Nie zawierał wulgaryzmów nikogo nie obrażał tylko przedstawiał FAKTY!!!!
Niestety Kolego - mój też się nie ukazał mimo, że nikogo nie obrażał a pisałem tylko prawdę podpierając się linkami.
I tym sposobem NSZZFiPW stał się obrońcą obrońców (A. Jabłoński) księży podofilów.
Proponuję Panowie znaleźć sobie inne miejsce do pisania o takich sprawach.
A gdzież jest bardziej właściwe miejsce o pisaniu prawdy, że szef związków zawodowych wręcza zaszczyty obrońcy, który dal schronienie innemu duchownemu pedofilowi jak nie na księdze tychże związków?
Coś nieprawdziwego lub obraźliwego napisałem?
Czy to są "sprawy" niewygodne?
Może ale prawdziwe chyba nie?
Coś przeinaczyłem?