14-07-2020, 20:34
(14-07-2020, 18:31 )eeedek4 napisał(a): Panie Administratorze zadziwia mnie podejście Pana do tematu ks.A.Jabłońskiego i nagrody którą otrzymał od przewodniczącego NSZZFiPW.Rozumiem,że prywatnie może się to Panu nie podobać ale to forum to nie prywatny folwark tylko forum Służby Więziennej a temat księdza który ukrywał pedofila a potem dostaje nagrodę jest tematem dotyczącym tej słuzby.Nie wiem czym kierował się związek wręczając nagrodę takiej osobie ale dobrze by było następnym razem trafniej dobierać wyróżniane osoby.
Druga sprawa dotyczy niepublikowania postów ( jak widzę nie tylko mojego) które dotyczą SW i spraw tej służby .Niedopuszczalna jest taka sytuacja ,że to Pan sobie decyduje czy taki post opublikować czy nie choć taki post nie obraża nikogo nie są uzywane w nim wulgarne słowa a post ten dotyczy funkcjonariuszy.Myślę,że następnym razem zachowa Pan bezstronność i tego Panu życzę a naszemu związkowi mniej takich kompromitujących ten związek wpadek!!!
Szanowny Panie "eeedek4" myli się Pan co do "forum Służby Więziennej" ale nie będę Pana wyprowadzał z błędu. Wielokrotnie to pisałem i napiszę raz jeszcze. Nie będą dopuszczane wpisy naruszające regulamin Księgi Gości NSZZFiPW. I niestety muszę Pana zmartwić, ponieważ wbrew Pana woli, niestety to ja będę decydował o tym, czy dany post narusza regulamin i czy zostanie opublikowany. Co do mojej bezstronności to proszę być spokojny. Osoby, które piszą posty naruszające regulamin dobrze o tym wiedzą z jakiego powodu został nieopublikowany. Na szczęście niewiele jest takich sytuacji. Dziękuję za uwagi i wskazówki, które na pewno wezmę do siebie.