31-07-2020, 20:46
(31-07-2020, 11:59 )jaro/druciak napisał(a):Czyli idąc twoim( specjalnie z małej ) tokiem myślenia miętki 123 to 168 funkcjonariuszy , którzy się nie zakwalifikowali na oficerkę to osoby ograniczone ( "każdy mógł by się nauczyć, no chyba, że ograniczony" ) . To tylko świadczy o tobie ( specjalnie z małej ). Wracaj z emki napiszesz test wtedy my się pośmiejemy ...(27-07-2020, 21:12 )Twardziel 123 napisał(a):(27-07-2020, 20:14 )Twardziel 123 napisał(a): [quote="Bułka" pid='5104' dateline='1595869593']
Napisałam wcześniej czy 38/38,5 pkt na 40 to za mało by jechać. Powinnam więc zadać pytanie: kto dostał się na oficerke i ile miał punktów? Bo w takim razie skoro tylko punkty się liczą to logicznie pisząc WSZYSTKIE 200 osób mają conajmniej 38,5 pkt. Gdzie wyniki ?
[quote="jow" pid='5100' dateline='1595801102']
[quote="Twardziel 123" pid='5092' dateline='1595708535']
[quote="jow" pid='5087' dateline='1595664921']
[quote="Twardziel 123" pid='5075' dateline='1595432286']
Cztery owieczki za sprawa kierownictwa i pierwszego na kurs oficerski pojechały, co z tego jak mało punktów zdobyli i kwalifikacji nie będzie. Panie pierwszy niech Pan się rozejrzy bo ma Pan mądrych F-szy, którzy na szanse oczekują.
A ile te "owieczki" uzyskały punktów i z jakich są działów? Jeżeli coś piszemy proponuję opierać się o fakty.
1. Dowódca zmiany rodzina z byłą kadrową, nie wytrzymała ciśnienia i odeszła na emke ale przed odejściem zgłosić go na egzamin zdążyła.
2. Dowódca zmiany rodzina z była żoną kierownika ochrony.
W tym przypadku lata służby nie mają znaczenia obaj w weekendy zastępują Dyr. Więc wszystkie przepisy powinni mieć w jednym paluszku a tu klops.
3 Wychowek co akta lubi gubić, chyba ,że jak kiero penit wszystkim gadał w sądzie zaginęły.
4. Wychowawczyni 5 może 6 lat służby, rodzina z byłym okręgowym OISW Koszalin i Szczecin. Mozna Mozna. Bajo bajo. To
Nie odpowiedziałeś na pytanie.
Teraz jedynym kryterium na oficerke jest punktacja z egzaminu i dobrze. Jeżeli ktoś nie jedzie to żal może mieć tylko do siebie. Pytania dostępne były ponad miesiąc przed egzaminem, każdy mógł by się nauczyć, no chyba, że ograniczony.
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie popatrz wyżej.
Natomiast ja uważam, że jeżeli ktoś nie szanuje tego, że dostał szansę i nie potrafił się nauczyć, gdzie wobec ustawy jest zobligowany do podnoszenia kwalifikacji to znaczy, że wszystko olewa i powinno się dac szansę pozostałym którzy spełniają kryteria być może ambitniejszym którzy szanse wykorzystają, niomieszkam przypomnieć, że co niektórzy kolejny, kolejny raz może jeszcze 10 szans nara pa bajo bajo. Zapomniałem dodać, że to w Borneo i Oz Opatówek Borneo. Bajo.
Dziwi mnie że administrator dopuszcza takie posty ....
Już Cię lubię, że już mnie widzisz na emce dziękuję, ja patrzę wciąż czy walki nie są kręcone bajo.