31-07-2020, 20:56
(31-07-2020, 11:35 )jaro/druciak napisał(a):(30-07-2020, 21:57 )lew napisał(a): [quote="darekdomekxxx@interia.pl" pid='5132' dateline='1596131032']
NAPISAŁEŚ : [quote="darekdomekxxx@interia.pl" pid='5123' dateline='1595972225']
a teraz powiem tak <<< taki z ciebie twardy jak ze mnie miękki, ja jestem na emce i śmieję się z twoich wypocin, jesteś jednakże zakałą służby co mówię ci ja emerytowany major służby więziennej ze śląska i taką zakałą zostaniesz zawsze , nie pozdrawiam
Zapomniałeś dodać 6,5 roku służby plus wojsko he he. Dodam coś jeszcze od siebie dla ciebie.
Lepiej mieć usta zamknięte i udawac że jest się głupim niż je otworzyć i rozwiać wszelkie wątpliwości.
TO JA CI ODPOWIEM : emerytowany major Dariusz Godzwon Zakład Karny Wojkowice, 26,5 roku służby z wojskiem, a teraz ty się przedstaw z imienia i nazwiska i jednostki i jeżeli masz styl to przeproś
ooooo - poszło grubo.
Czekamy na reakcję.
Darku nie odpisze Ci ( miętki123) bo to nieszczęśliwy, zakompleksiony, malutki człowieczek . Poszedł na emkę z niczym i teraz boli. Niech napisze jak po raporcie pokontrolnym BSW pisarze pouciekali na L4. Donoszą mu dwie ( równie nieszczęśliwe osoby - wiemy kto ) i dlatego pisze te bzdury . Życzę każdemu takiej atmosfery jaka panuje w ZK Stare Borne ( oczywiście zaraz napisze wierszyk - napisać Ci kazali ) .
Trzydzieści kilka postępowań jest super. Brawo PANIE DYREKTORZE, ja uważam, że jest bosko bo ochrona ma spokój.