10-08-2020, 15:05
(09-08-2020, 18:25 )ChlopZMazur napisał(a): [quote="Twardziel 123" pid='5199' dateline='1596975035']
Pewni ulizani panowie bardzo wielki błąd popełnili pewną Panią z Borneo wygonili ale to modre dziewczę jest pojechała test zaliczyła i ponoć się zakwalifikowała. Ci panowie jej nie doceniali jak również się jej bali, więc na banicje ją wysłali. Ja to wszystko opsiuje i do nauki ,, nieukow motywuje na kolejny rok dopinguje i motywuje" . Zwłaszcza panów którzy, dowódców pełnią służbę bajo bajo. Dowódco nie pytaj przepisów jak sam nie umiesz piszę o Borneo i podległym Oz. Ale klasę pokazali dwaj co na testach w Kaliszu byli bajo.
Oj ktoś tu klamczuszkuje. Bo pierw piszesz ze wszyscy a później że jednak nie? Zdecyduj się bo tylko fejk info podajesz jak zwykle.
Jechały cztery owieczki o dwoch nie ma co mówić bo one czerpią wzor z pana ulizanego więc dobrych efektów nie można się było spodziewać. Natomiast w powyższym poście pisałem o dwóch panach co dyra po 15 i w weekendy zastępują czy aby wlasciwie zastępuja nie mając odpowiedniej wiedzy na tym stanowisku nara pa i bajo.
A jeśli chodzi o pewną Panią to ja już jej trzy miesiące nie widzę pewnie za chwilę wróci i ulizanych panow załatwi, ponoć w Koszalinie się obraca tylko nie wiem czy w AŚ czy w ZK jest delegowania.