15-08-2020, 16:35
(15-08-2020, 8:55 )HugoBoss napisał(a): Panowie dla nas podwyżki odwlekane i okrojone. Kasta rządząca czyli PiS w nocy przedstawiła projekt podwyżek dla polityków. Zainteresowanych odsyłam do wujka google. Dziękujmy wielmożnym panom z PiS za hojne podwyżki.
"Platforma was tak nie wy........ła jak wy...cha was PiS" - cytat zaczyna nabierać realistycznego znaczenia.
Czyli nie dotrzymali postulatów zawartych w porozumieniu no oczywiście te wygodne dla siebie udało się przepchnąć, chociażby dodatek przeogromny dla tych po 25 czy ponad 28 latach. Wszyscy wiedzą, że to dla czsw czy oisw, zwykły szarak mało który tyle wytrzyma na pierwszej linii. Jest to obecnie około 400 fszy czyli jakies ponad 1% z całej formacji. No to zadbaliscie o kadrę haha. Tutaj trzeba zadabc o tych co mają 15 albo zaraz będą mieć. Trzeba dotrzymywać słowa (patrz porozumienie z listopada 2018)ja się pytam gdzie jest Pan Czesław? Gdzie pierwszy formacji? General policji miał odwagę opowiedzieć o swoich ludziach i ich bronić.
Jak dla mnie takie traktowanie i nie dotrzymanie terminów, nie dotrzymanie wyegzekwowania postulatów zrywa porozumienie =strajk.
A oliwa do ognia są jeszcze podwyżki polityków.
Kolejne co to za traktowanie, jedna formacja gorsza od innej. Nie równe traktowanie. Obudzicie się z ręką w nocniku już nie długo