29-08-2020, 21:06
(28-08-2020, 17:06 )Ciastko napisał(a):Ziomeczku jakie nerwy, luzik. Ja tylko tak normalnie prosto w ryj mowie jak jest. Oszukano mnie i wszystko w temacie. I zapamietam to. I wiadomo ze tak wszyscy mysla. Bylo nic nie podpisywac w 2018 roku i tyle. A tu walek konkretny. Ja tam nerwow nie mam zero nic , ja tylko oswiadczam ze debilem mlotkiem ulongiem skonczonym nie jestem . Pozdrawiam odzialowych tych na oddzialach. Szacunek kolezanki i koledzy odzdzialowi. Bajo(28-08-2020, 11:48 )jtd napisał(a):(28-08-2020, 8:42 )Krogulec napisał(a): @jtd A ja proponuję, byś czytał że zrozumieniem. Odniosłem się zupełnie do innego niż porozumienie. Odpowiadam również na pytanie, które czesto się pojawia "ile czasu mają na odpowiedź".Ja wiem ze chodzi oto pismo ostatnie, ale te pisma moim zdaniem nie maja juz znaczenia. Z tych pism nic nie winika. Znaczy wynika jedno. Ze sie zlekcewazylo 30tys funkcjonariuszy Sw i cala ich prace na rzecz zapewnienia bezpieczenstwa obywateli naszego kraju. A obrazkowo to jest tak. Obracaja sie decydenci tylem do 30 tys funkcjonariuszy, zdejmuja spodnie, potem nachy, i mocno wypinaja cztery litery i mowia mozecie nas pocalowac tyle waszego. A potem sie smieja i odchodza pokosztowac kalmarow. Porozumienia z roku 2018 NIE MA. I po co sie pocieszac i debili z normalnych ludzi pracy robic. To jest prosta sprawa,perfidnie oszukano nas. Ale nie to nie. Bajo
Kolego sympatyczny ale po co nerwy sobie psujesz, masz prawa emerytalne? To sajonara pracy nie brakuje a jak masz pomysl na samego siebie to jeszcze lepiej. Pozdrawia emeryt