17-09-2020, 22:39
(17-09-2020, 20:16 )Dziambdzia napisał(a): A ja dalej o swoim, przeciwstawiam się wymysłom niejakiego "jacka" i wszystkim pochodzącym z wylęgarni, moją dezaprobatę dotyczącą "dymania" z nadgodzinami! z wysługą lat! z zawieszeniem stanowisk!Chcę wykazać ogólnopolskim protestem, temu postępowaniu trzeb się stanowczo przeciwstawić, musimy zorganizować najazd! Ale nie jeden tylko przed każdym OISW, bo o każdemu będzie blisko i będzie nas sporo, jedźmy z gwizdkami na namiestników "jackowych" taka forma protestu może w końcu doprowadzi do tego że "jaco" musi odejść
Jacek musi odejść!!!
Jacek musi odejść!!!
Jacek musi odejść!!!
i ZG musi odejść. Zarząd tego Związku nic nie robił jak mijały terminy. Ten Związek spadł na psy. Pan Czesław odznake w lipcu wręczał za zasługi dla SW. ŁOT????? ZA co ?????? . Zespół powołamy , ustalimy mapę drogową :-), a teraz wypad no sio do roboty. Bajo bajo i pocałujcie mnie w du.. Tak to wyglądało . Po jakiego grzyba te pisma słać co chwile . Nic z tego nie wynika. Przekręt na żywca. Teraz widać , że to było od samego początku zaplanowane. Ale wałek. Scenariusz do filmu Vegi.