18-09-2020, 12:47
(18-09-2020, 10:29 )SZEREGOWY1 napisał(a):Co wy oczekujecie, ile ten kierownik jest razy na oddziale, on wie o co chodzi, czy cały dzień grzeje odwłok. Jaki pan taki kram(18-09-2020, 5:01 )Człowiek z lasu napisał(a):Ja mam takie samo zdanie na temat Kiero. kanalia, kret, łgasz i kukła na nogach!!!(17-09-2020, 19:22 )SZEREGOWY1 napisał(a):(17-09-2020, 19:02 )lew napisał(a):Na akcję protestacyjną pisze się wielu f-szy, oby tylko autokarów wystarczyło!!!!(17-09-2020, 16:46 )Administrator napisał(a): "Po dwóch latach zbierze się ZG...." Po co Pan takie bzdury wypisuje? Rozumiem, że jak zapadnie decyzja o podjęciu akcji protestacyjnej, to można będzie na Pana liczyć? Czy może jest Pan jedną z tych osób, które lubią narzekać, a jak trzeba się zmobilizować i działać, to mówią, że "mam w tej chwili ważniejsze sprawy do załatwienia"?
Szanowny Panie Administratorze.
Nie wypisuję bzdur tylko zastosowałem skrót myślowy.
Miałem na myśli, że "po dwóch latach zbierze się ZG..." od czasu podpisania porozumienia i będzie się zastanawiało co dalej.
Bo niebawem druga rocznica porozumienia, jeśli się nie mylę.
Nie miałem na myśli, że ZG zbierze się po dwóch latach od ostatniego spotkania.
Mam nadzieję, że teraz rozświetliłem Panu w głowie i wszystko jest jasne.
Odnośnie protestu to już jestem gotowy.
Jeśli tylko zapadnie decyzja, zwłaszcza o zadbaniu o zdrowie to idę jak w dym - bez zastanowienia.
Słowo harcerza.
Howgh!!!
W mojej jednostce, kiero powiedział, że kto pojedzie do Warszawy na protest to... i tu padły nicenzuralne słowa, a i o obcięciu dodatków też mowa była i kazał listę zrobić kto pojechał!!!
Jeśli tak mówi twój kierownik to nie jest kierownikiem a zwykła marionetka, kukiełką. Jeśli udałoby się coś wywalczyć to taka Kukiełka za pewne chciała by coś dla siebie, a przecież jej się nic nie należy bo to wrzud jest.