02-10-2020, 11:51
(02-10-2020, 10:37 )Administrator napisał(a):Panie Administratorze. Gdyby Pan usłyszał co się mówi tak normalnie między funkcjonariuszami to by Pan nic tu nie opublikował. A jak Pan o poziomie pisze , to jaki poziom reprezentują wysocy rangą nasi przełożeni ?????? Poziom pogardy, lekceważenia funkcjonariuszy. Teraz można np nie złożyć oświadczenia majątkowego w terminie i napisać w wyjaśnieniu , że moi przełożeni żadnych terminów przez dwa lata nie dotrzymali a ja uczę się od tych bardziej dośwaidczonych. I tak ze wszystkim. Te odpowiedzi na pisma są tak żenujące , tak uwłaczające funkcjonariuszom , że tu nie ma żadnego poziomu, tu jest dno, muł i to co jeszcze niżej. Bajlando(01-10-2020, 21:52 )kopernik napisał(a): czemu ciulu jeden nie opublikowałeś mojego wpisu!! boisz się!!???
Rozumiem, że chodzi o ten wpis, który został opublikowany i jest to jedyny wpis jaki Pan dokonał na księdze gości, (poza tym wpisem, w którym nazwał Pan mnie "ciulem"). Reprezentuje Pan poziom, do którego nie mam zamiaru się zniżać ponieważ szkoda mojego cennego czasu na dyskusję z osobą, która niczym się nie różni od poziomu, jaki reprezentują nasi podopieczni. Żal mi Pana, a na przyszłość proszę sprawdzać dokładniej, zanim będzie Pan chciał kogoś obrazić.