06-10-2020, 9:41
NSZZ Funkcjonariuszy i Pracowników Więziennictwa w Katowicach przekazało maseczki! Nie dość że jednostki przebijają się w organizowaniu zbiórek, dawaniu krwi, zbieraniu śmieci itp. Doją tych f-szy a na zdjęciach te same osoby! To i wy robicie wszystko!!! Zadaję wam pytanie co zrobiliście gdy w nocy zawieszano stanowiska, co zrobiliście gdy po to by nie wypłacać "nadgodzin" zaczęto wykorzystywać do "łatania" inne działy.
Być może w okręgu Katowickim f-szom pracuje się rewelacyjnie, a ja tu głupoty wypisuje!
Po robocie idę parę masek rozdać, a sam je kupiłem za swoje, i bez zdjęć będzie tylko żonie powiem bo po to powstał nasz związek małżeński, by jako strona też wiedziała, i jak priorytetową sprawą to jest, bo my naszym związkiem małżeńskim wspomożemy państwo!!! Bo państwo musi wspomagać pewne radio i tak to się toczy.
Bym zapomniał
Jacek musi odejść!!!
Jacek musi odejść!!!
Jacek musi odejść!!!
Być może w okręgu Katowickim f-szom pracuje się rewelacyjnie, a ja tu głupoty wypisuje!
Po robocie idę parę masek rozdać, a sam je kupiłem za swoje, i bez zdjęć będzie tylko żonie powiem bo po to powstał nasz związek małżeński, by jako strona też wiedziała, i jak priorytetową sprawą to jest, bo my naszym związkiem małżeńskim wspomożemy państwo!!! Bo państwo musi wspomagać pewne radio i tak to się toczy.
Bym zapomniał
Jacek musi odejść!!!
Jacek musi odejść!!!
Jacek musi odejść!!!