12-10-2020, 15:29
(12-10-2020, 14:56 )Administrator napisał(a):(12-10-2020, 9:28 )J 23 napisał(a):(11-10-2020, 20:13 )Mateusz napisał(a):(11-10-2020, 14:14 )predatorgad napisał(a): Twardziel nie mąć. Masz tyle informacji to działaj ,co jesteś tylko pieniaczem i tchórzem?
Twoje wpisy są czasem nie na miejscu ,masz dowody to do działaj.Z twoich wypocin wynika że jesteś ambitnym małolatem z ambicjami ale z małymi kokonez!!!!!!
Dokładnie. Tylko swoje żale wylewa na księdze gości.. a tak naprawdę siedzi pewnie pod stołem jak krzykną na niego. Nawet już nie chce się czytać tych jego wypocin..
Twardziel są BSW i Prokurator to się tam użalaj(Do administratora może otworzyć forum co tam nowego w Borneo i kto ma ochotę to niech czyta a nie zamieszczać żale na ogólnym forum). Drogi Twardzielu piszesz o leczeniu f-szy a teraz z własnego doświadczenia też czekam na wizytę u znanego lekarza a tam wychodzi od niego ktooo Dyrektor Okręgowy -życzę zdrowia.
Zamieszczanie "żali w Borneo" według Pana jest zabronione, czy w ogóle żalenia się? Trzeba by było większość wpisów nie zamieszczać. Proszę mi też podpowiedzieć na jakiej podstawie miałbym tego nie opublikować?
Moją intencją nie było nie publikowanie postów Pana Twardziela przez Administratora- pisałem o pod-forum z nazwą z nazwą co w Borneo. Głównym tematem powinno być wdrożenie porozumienia i walka CZSW z nadgodzinami poprzez zawieszanie stanowisk i przenoszenie ludzi z innych działów do zbijania nadgodzin(to wpływa na coraz gorsze nastroje w służbie). Wpisy w/w Pana rozwadniają temat główny uważam że działają na niekorzyść funkcjonariuszy.