14-10-2020, 11:32
Dzień dobry wszystkim. Mam do administratora ogromną prośbę. Wydaje mi się że bardzo wielu funkcjonariuszy i pracowników cywilnych podpisze się pod nią. Od wielu lat śledzę tę księge gości, nie rzadko zdobywałem cenne informacje z różnych wpisów przez ludzi udzielających się tutaj. Ale przez to co się tutaj dzieje płakać mi się chce. Wszystko za sprawą wiktymnego i ciągle pokrzywdzonego użytkownika o nicku "Twardziel123". Masakra... W każdej jednostce są problemy, i ludzie sobie z tym radzą sami, a jak się nie podoba to po prostu odchodzą. Wiem, patologia w SW zawsze była, jest i będzie ale to nie jest powód żeby zaśmiecać forum. Nawet nie chce mi się komentować tego użytkownika ponieważ jest on żałosny. I moja prośba do administratora jest taka by po prostu zacza ignorować wiadomości od niego i nie wrzucać ich na forum gdyż nie wnoszą one nic do naszej służby, forum ma służyć pomocą, porada, a nie wyzalaniem się jak to w jednostce "Borneo" jest ciężko i kierownik jest be. Wiem że mamy wolność słowa, że każdy może się wypowiedzieć, ale błagam Cię Panie administratorze, zignoruj go dla naszego wspólnego dobra i dla dobra forum. Wydaje mi się że wiele ludzi członków którzy się nie udzielają mają dość tego użytkownika... Wierzę że forum może wrócić do normalności bez tego napinacza. Pozdrawiam