11-07-2018, 8:06
(09-07-2018, 18:19 )Patryk napisał(a):(19-06-2018, 8:41 )Administrator napisał(a):Jesteś śmieszny daunie(18-06-2018, 16:48 )Patryk napisał(a):(18-06-2018, 10:37 )Administrator napisał(a):(17-06-2018, 8:34 )Patryk napisał(a): Człowieku w aktualnościach umieszczasz wpisy TVN ? Pomyśl
Szanowny Panie nie ma pan obowiązku czytania aktualności nikt do tego cię nie zmusza, czerpać informacje możesz z innych stron, pomyśl. Pozdrawiam
Nie umieszczaj na tej stronie bredni z TVN. Kieruj podstawami prawnymi a nie wyssanymi z palca bzdetami. Przez takie wpisy przynosisz obciach SW
Szanowny Panie z W-wy nie przypominam sobie abyśmy byli na ty internauto. Powtarzam nie chcesz nie czytasz, i nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz ok. Myślisz, że taki anonimowy jesteś ? Żart.
Szanowny Panie
tym wpisem pokazałeś swoją klasę i kulturę osobistą jak również obraziłeś nie tylko mnie ale wielu f-szy i innych ludzi, którzy mają w rodzinie i wśród znajomych osoby z takim wrodzonym zespołem. Tym samym pokazałeś, że brak ci empatii i zrozumienia dla osób niepełnosprawnych oraz swój podły charakter co moim zdaniem dyskwalifikuje cię do noszenia munduru. Myślisz, że jak schowasz się za klawiaturą komputera zalogujesz się z innego ip. to jesteś bezkarny? no to odpowiadam ci, że tak nie jest. Zgodnie z regulaminem pkt 15 umieszczam twoje dane, które zostały zapisane przy logowaniu. Ocenę twojego wpisu pozostawiam czytającym. Bez pozdrowień.
Patryk
[b]E-mail: patrykwawa@adres.pl[/b]
IP rejestracji: 185.93.94.11
Ostatnie znane IP: 185.93.94.208