12-07-2018, 14:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2018, 14:11 przez Administrator.)
(11-07-2018, 18:45 )awj1 napisał(a):(11-07-2018, 8:06 )Administrator napisał(a):(09-07-2018, 18:19 )Patryk napisał(a):(19-06-2018, 8:41 )Administrator napisał(a):Jesteś śmieszny daunie(18-06-2018, 16:48 )Patryk napisał(a): Nie umieszczaj na tej stronie bredni z TVN. Kieruj podstawami prawnymi a nie wyssanymi z palca bzdetami. Przez takie wpisy przynosisz obciach SW
Szanowny Panie z W-wy nie przypominam sobie abyśmy byli na ty internauto. Powtarzam nie chcesz nie czytasz, i nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz ok. Myślisz, że taki anonimowy jesteś ? Żart.
Szanowny Panie
tym wpisem pokazałeś swoją klasę i kulturę osobistą jak również obraziłeś nie tylko mnie ale wielu f-szy i innych ludzi, którzy mają w rodzinie i wśród znajomych osoby z takim wrodzonym zespołem. Tym samym pokazałeś, że brak ci empatii i zrozumienia dla osób niepełnosprawnych oraz swój podły charakter co moim zdaniem dyskwalifikuje cię do noszenia munduru. Myślisz, że jak schowasz się za klawiaturą komputera zalogujesz się z innego ip. to jesteś bezkarny? no to odpowiadam ci, że tak nie jest. Zgodnie z regulaminem pkt 15 umieszczam twoje dane, które zostały zapisane przy logowaniu. Ocenę twojego wpisu pozostawiam czytającym. Bez pozdrowień.
Patryk
[b]E-mail: patrykwawa@adres.pl[/b]
IP rejestracji: 185.93.94.11
Ostatnie znane IP: 185.93.94.208
Drogi panie administratorze ale zgodnie z regulaminem sam się dopuściłeś jego złamania, bo zgodnie z pkt. 6 regulaminu taki wpis nie powinien być opublikowany. Sam zinterpretowałeś go jako "obraźliwy" więc nie powinieneś go publikować. Druga sprawa podanie danych kolegi zgodnie z pkt. 15 regulaminu jest dość nie sprecyzowane bo nie ma konkretnego odniesienia do wyrażenia zgody co do przetwarzania danych w taki sposób co przewiduje RODO do którego nie ma odniesienia w regulaminie. Po trzecie jeśli pkt. 15 regulaminu przewiduje podanie danych osób łamiących regulamin to z godnie z tą interpretacją i pkt .6 regulaminu administrator też musi podać swoje dane bo umieścił "obraźliwy" wpis.
Szanowny Panie
Kończąc tą polemikę z panem odpowiadam:
1. Pisze pan teraz drogi administratorze a wcześniej używa inwektyw w stosunku do mojej osoby.
2. Regulamin jest mi dobrze znany i postępuję zgodnie z nim od zawsze.
3. Obraził mnie pan i zrobił to pan z pełną premedytacją i świadomością jak również skutkami takiej obrazy, wpis został opublikowany aby sprawie nadać dalszy bieg.
4. Sprawa RODO dawno została załatwiona na stronie. Zgodnie z zaleceniem biura prawnego.
I na koniec pytanie do pana? Komu mam podawać dane panu? osobie, która nie ma odwagi cywilnej do podpisania się pod swoimi postami? obrażająca innych? Chce mnie pan poznać to zapraszam.
I powtórzę jeszcze raz ludzie, którzy w taki sposób się wypowiadają jak pan wcześniej nie są godni noszenia munduru.
Proszę sobie od dziś poszukać innego forum gdzie będzie pan mógł w taki sposób jak powyżej dyskutować.