27-10-2020, 20:41
(27-10-2020, 18:23 )Berserker napisał(a): Podwyżek nie ma i raczej nie bedzie. Dodatki jakie były takie są. 15 lat służby, zero kar, spełniane wymagania z górnej półki, a dodatek jak u kaprala 400 zl. Wstyd. Jeśli taki "szacunek" jest wobec starszych i bardziej doświadczonych f-szy, to może wszelkie konwoje, transporty , oddziały lub używanie śpb wobec osadzonych przejmą kaprale. W końcu mają taki sam dodatek, a co za tym idzie doświadczenie. Mydlenie oczu, kłamstwa i hipokryzja, to niestety definiuje dzisiejszych przełożonych.
Chociaz nie jestem kpr i też już swoje przerobiłem nie zgadzam się z takim podejściem. Ja uważam że każdemu się należy ale wg widelek czy czegoś takiego, bądź wg zaangażowania. Nasza góra tylko liczy na coś takiego jak ty kolego piszesz. Problem nie jest w kpr a w zarządzających!!! Kpr niech ma te 400 ale stary klawisz co żeby zjadł na oddziale niech ma te 1000? Wiem że piszę o mrzonkach ale ja to tak widzę i powtarzam kolejny raz to nie jest wina kpr, a wina góry!!! Pasuje Ci ze twój przełozony czy,, pachniol,, z biura ma teraz 2500 dodatku? Dlaczego o tym nie napiszesz 369 raptem po 2500, daliby po 50 to dla ponad 18tys fszy by starczyło czyż nie?