28-10-2020, 20:21
(27-10-2020, 8:13 )eeedek4 napisał(a): Jak tak koledzy którzy byli zafascynowani PIS-em w czasie wyborów,jaki to on dobry wspaniały.U mnie w zakładzie to pewnie z 70% ludzi zaślepionych było tymi oszustami.Bo dają pieniążki!!!!
Cały czas powtarzałem było się uczyć ekonomii to byście wiedzieli ,ze takie rozdawnictwo źle się skończy.Ale wtedy to gotowi byli mnie zlinczować w obronie tych oszustów.Teraz macie -brak dodatków a to dopiero początek.I bardzo dobrze było myśleć w czasie wyborów a nie patrzeć kto więcej daje do kieszeni.Teraz do jednej kieszeni wam dali a z drugiej powoli wyjmują 2x tyle.
Oj głupi ci oni, oj głupi. Uwierzyć PISowi i Ziobrze (a bezpośrednio Jakiemu i Wójcikowi) tylko niemądrzy f-sze SW mogą.
Weźcie przykład z kobiet, tylko tak można cokolwiek uzyskać, nie siłowo (w naszym przypadku L4). Dzisiaj wystarczy tylko zadzwonić na teleporadę do lekarza, to tak niewiele, a efekt ... ???
Zobaczymy.
Im więcej osób przyłączy się do akcji, tym jest większa szansa na jej powodzenie. Chyba wszystkim zależy żeby w końcu traktowano nas poważnie?