29-10-2020, 16:49
(29-10-2020, 10:41 )Natural napisał(a):(29-10-2020, 9:17 )Administrator napisał(a):Ok. Rozumiem co Pan admin ma na myśli, ale podobno "podziękowanie" za wieloletnią służbę przestało istnieć tak jak w innych służbach. Jedynie bardzo symboliczne gesty...... nie chce siać niepokojów tylko pytam bo każdy wie że to być albo nie być na resztę swojego życia.(29-10-2020, 5:45 )Człowiek z lasu napisał(a):(28-10-2020, 22:19 )Administrator napisał(a):(28-10-2020, 21:33 )Natural napisał(a): Piszę jeszcze raz bo mnie nie wyświetlono. Co z dodatkami dla funkcjonariuszy odchodzących na emerytury , czy faktycznie zablokowane . Czy po 20 latach po prostu kop w dupe i do cywila z tym co masz????
Nie wyświetlono Pana wpisu, ponieważ naruszył Pan Regulamin Księgi Gości. Proszę przestrzegać Regulaminu, który Pan zaakceptował. Odpowiem Panu na pytanie, nie są zablokowane "dodatki przyznawane czasowo" i po raz kolejny APELUJĘ, aby tego tematu nie poruszać, ani na Księdze Gości, ani na innych portalach społecznościowych, ponieważ funkcjonariusze sami sobie szkodzą przez takie wpisy.
Co to ma znaczyć że fsze sami sobie szkodzą przez takie wpisy? Każdy posze to co mu leży na sercu, jeśli nikogo nie obraża, nie używa wulgaryzmów, czym sobie szkodzą? W mojej ocenie Pana wpis i to zdania służy zastraszeniu, to Pan miał na celu?
Człowieku, czy Tu jesteś jakiś gorzej czy wolniej myślący? Idź po rozum do głowy i zastanów się czemu!!!!!!!!!!!! a jak nie wiesz to zapytaj kolege, a nie na forum!
Widzę, że nie zrozumiał Pan i nie mam zamiaru tłumaczyć tego Panu, ale jeszcze raz powtórzę i zaapeluję, aby nie pisać o jakiś "dodatkach dla funkcjonariuszy odchodzących na emeryturę" na tej księdze gości ani gdziekolwiek. Proszę dostrzec moja dobra intencję, a nie odbierać tego jako zastraszanie, bo na czym miałoby ono polegać? Nie chciałbym napisać za jakiś czas "a nie mówiłem".