29-10-2020, 17:26
(28-10-2020, 22:19 )Administrator napisał(a): [quote="Natural" pid='6072' dateline='1603917198']
Piszę jeszcze raz bo mnie nie wyświetlono. Co z dodatkami dla funkcjonariuszy odchodzących na emerytury , czy faktycznie zablokowane . Czy po 20 latach po prostu kop w dupe i do cywila z tym co masz????
Nie wyświetlono Pana wpisu, ponieważ naruszył Pan Regulamin Księgi Gości. Proszę przestrzegać Regulaminu, który Pan zaakceptował. Odpowiem Panu na pytanie, nie są zablokowane "dodatki przyznawane czasowo" i po raz kolejny APELUJĘ, aby tego tematu nie poruszać, ani na Księdze Gości, ani na innych portalach społecznościowych, ponieważ funkcjonariusze sami sobie szkodzą przez takie wpisy.
Dziękuję Panie adminisratorze, jeśli nie są zablokowane to mogę, mojego pierwszego nazwać kłamcą, był pytać o dodatek na odejście inspektor 18 lat służby, później oddzialowy 19 lat służby. Dyrektor w Bornem powiedział kasy nie ma, więc dodatek w Borneo na odejście jest tylko dla ucholi, rodziny, konfidentow i podpie......czy i np. dla bylej kadrowej bajo. Pozostali za swoją uczciwą służbę pa pa i nara.