17-11-2020, 18:59
(17-11-2020, 18:09 )Administrator napisał(a):(17-11-2020, 16:54 )Człowiek z lasu napisał(a):(17-11-2020, 16:07 )Administrator napisał(a):.(17-11-2020, 16:01 )Człowiek z lasu napisał(a):(17-11-2020, 8:33 )Administrator napisał(a): Uważam, że Pana pytania są jak najbardziej zasadne, lecz nie do mnie powinny one być skierowane, jako administratora księgi gości, a do Pana przełożonego lub przedstawiciela organizacji Związkowej w Pana jednostce lub w okręgu. Mogę tylko powiedzieć, że osoby, które przebywały na kwarantannie lub w izolacji, (w związku ze służbą) powinny mieć wypłacane 100% uposażenia zgodnie ze stanowiskiem Centralnego Zarządu Służby Więziennej. (stanowisko)
To stanowisko czsw nic nie daje, nikomu nie przyznają, że w związku ze służbą się zaraził, istna fikcja
Myli się Pan. Przyznają 100% w związku ze służbą.
Nie ma Pan racji!!! Kto przyznaje? Prowadzone są czynności wyjaśniające na jakiej podstawie prawnej!? gdzie zgrywany jest monitoring, osoba będąca w izolacji pisze notatkę i czeka ale na co? A i tak potrącają z pensji. Nikt nie informuje o efekcie prowadzonych czynnosi a po powrocie do służby okazuje się, że potracili ci z pensji i nikt nie wie co masz zrobić alby ci zwrócili.
Napisał Pan, że "...nikomu nie przyznają, że w związku ze służbą..." więc Panu odpowiadam raz jeszcze, że myli się Pan, ponieważ jestem w tą sprawę zaangażowany osobiście i funkcjonariuszom przebywającym na kwarantannie lub w izolacji zostało wypłacone 100% uposażenia, więc proszę mi nie pisać, że nie mam racji! To, że w jednostce x postąpiono inaczej, to proszę nie twierdzić, że tak jest w każdej jednostce!
Czyli to czynności te nazwijmy to wyjaśniające decydują o tym czy w związku ze służbą izolacja?