17-11-2020, 19:14
(16-11-2020, 20:32 )Zbig napisał(a): [quote="Twardziel 123" pid='6263' dateline='1605546966']Chłopie, a może to Borneo, to w kosmos trzeba wystrzelić? Co to za dziupla?
Już o tym przypomniałem do psychiatry jeżdżą a wysokie stanowiska piastuja. Psychotropy przyjmują więc do tragedii wiele nie trzeba, pierwszy dyro powinien zadziałać lub okręgowy z Koszalina. Poniżej panowie i pytanie, które pozostaje aktualne.
Tego pytania nie odpuszczę kierownictwo borneo nadal psychiatrę odwiedzają opinie chcą pisać i rządzić, więc niech zachowają zdrowy umysł i przyzwoitość, a jak nie to do cywila.
Więc pytanie nadal pozostaje aktualne czy dyrekcja i kierownicy w ZK Stare Borne leczacy się u psychiatry i przyjmujacy leki psychotropowe, ktore działają ujemnie na psychikę, samopoczucie i właściwe zachowanie powinni nas oceniać, opiniowac lub podejmowac ważne decyzje dotyczące f-szy, osadzonych. Myślę, że nie, a nawet jest to zabronione.
Pisząc w/w post miałem na myśli z-ce dyr., kier. d.p, kier. d.o.,kier. O.Z., f-sza zajmującego się bronią w jednostce oraz specjalistę bhp.
Wystarczy, że środków farmaceutycznych nie przyjmą i klops humory, niestosowne i chamskie zachowanie, biała goraczka i jazda na całego i leci kabarecik tylko patrzeć i się śmiać jak się zachowują przełożeni bajo bajlando
Świetne pytanie. Osoby leczące się u psychiatry zarządzają innymi ludźmi. KOSZMAR !!!!!!!!! Wojskowe Służby Informacyj...oj. nie będę kończył
Ale. Jak Pan Patryk nie zauważył pajęczych nepotycznych patologii rodzinnych w podległej mu sluzbie?????
Proponował bym naszych przełożonych delegowac lub przenieść do innych jednostek, bo zepsuli atmosferę, dobre imię naszej jednostki aby pokazać że mają władzę. Jeżdżą do psychiatry i nami dowodzą, wstyd mi, że mam takich przełożonych, bo przełożony powinien być autorytetem dla mnie a nie kierownikiem, który pręży się i chce abym go szanował i czerpał z niego wzór, wiedząc, że jeździ do psychiatry, więc wiem, że nie radzi sobie, ale przy nas bohatera zgrywa. Borne Z-ca dyr. kier. penit, kier D.o. kier Oz, kolejny kier. Ew. Bajo Wujek i żona wszystko wie bajlando.
To jest najmniejsza jednostka o pojemności osadzonych w polsce, wstyd wstyd, kto nami zarządza. Po weekendzie było grubo okna otwarte oczy szklane i buźki czerwone. Kolejny raz i będzie milicja szkoda, że mnie nie było nara pa.