22-07-2018, 22:36
(19-07-2018, 7:19 )mkgga napisał(a):(17-07-2018, 19:21 )piotr napisał(a): Witam,jakiś czas temu zaproponowano pielęgniarkom 1600 zł. rozłożone 4x400 i pieniądze się znalazły których one nie chciałymy pewnie byśmy taką propozycję przyjęli bez mrugnięcia okiem i wszyscy byliby zadowoleni,a dla nas nie można znaleźć 650 zł. to jakieś nieporozumienie.Od kilku lat brak podwyżek,a ta z zeszłego roku miała być początkiem i stała się podziałem na drobne aby dzięki temu załatać kilka dziur a to dać na stanowiska,a to na stopnie.Ciekawe ile zostanie urwane z tych obiecanych 350 zł. bo pewnie też jeszcze coś nie zostało załatwione.A dodatki jak stały w miejscu tak stoją,ja osobiście jak dostałem ostatnio w 2009r. tak do dziś cisza.Mając 20 lat służby z czego 17 lat na oddziale mam 100 zł. więcej od młodego funkcjonariusza na pasie.Gdzie tu logika i sprawiedliwość.Niech przełożeni się nie dziwią że f-sze będą uciekać ze służby a na ich miejsce nie będzie chętnych za te pieniądze.Pozdrawiam wszystkich jeszcze pracujących.
Witam,tak jam mówisz,ja pracuje od 2008r. oddziałowego dostałem w 2012r. Dodatek 400 zł. Stoję na "stodołach" wiadomo szamaki i inne problemy na porządku dziennym.Od tamtej pory zero kasy do dodatku i awansu na starszego oddziałowego,gdzie tu motywacja,zaznaczę że sumiennie staram się pracować,na zwolnienia nie chodzę,wiadomo że pracować do tych 15lat będę nawet jak nie będzie żadnych podwyżek.Od mojego przyjścia do służby obowiązków przybyło,kiedyś na oddziale był czas na wszystko,a teraz tylko latasz od celi do celi bo skazany skargę napiszę że nie zadzwonił,bluzgi i wyzwiska to normalka,gdzie tu logika 70 telefonów DZIENNIE!!!!! ????? Kto to wymyślił??? Kontrola stodoły 10minut,jak tu zrobić co swoje??Co zrobili z tą słuzbą to ja nawet nie....
A na filmiku tak pięknie to wygląda:
https://www.youtube.com/watch?v=hAHqgAkqE-Q
A tu jaka propaganda!!! W gabardynach na zajęciach hahaha. Niech jeden z drugim puknie się w czoło.
https://www.youtube.com/watch?v=UdDx5u2izQo