23-11-2020, 17:12
(23-11-2020, 12:45 )jtd napisał(a):Omnibusem nie jestem debilem też nie. Wszystko jest napisane w rozdziale V art. 43 statutu. A teraz napiszę ci metodą dla chłopa z cepem i słomą w ugnojonych butach. Mianowicie: skoro średnio w jednostkach organizacyjnych a jest ich około 120 nie licząc uzwiązkowienia w okręgach odekach i innych tworach uzwiązkowienie jest na poziomie 40 % a średnio jednostka ma 300 funkcjonariuszy. To kalkulator weź sobie w rękę podziel zasadą 70/15/15 %. Śmiem wątpić, czy jesteś związkowcem skoro nie wiesz takich spraw. Pominąłem tutaj bardzo ważną grupę emerytów i rencistów oraz pracowników cywilnych, którzy też opłacają składki. I nie wypisuj dyrdymałów na łamach publicznych bo wtedy ci gwiazdorzy o nas sobie myślą, że jesteśmy debilami i usiłują nieudolnie robić z nas debili. Pragnę zauważyć, że już nikt nie ma tytułu debila przed nazwiskiem tylko zazwyczaj mgr a nawet z dr się spotkałem na oddziale, czasy lat 2005 się skończyły.(23-11-2020, 9:40 )robert121284 napisał(a): Wszystko jest napisane w statucie wystarczy policzyć. Trochę znajomości obsługi kalkulatora i używania głowy do myślenia to nie boli.Takich gości "lubie". Na 90% jesteś oficerem SW. Wiem ale nie powiem. Jestem omnibusem, a reszta to debile. Dawaj stary jak wiesz i nie wywyższaj sie. Bajo bajlando dla Ciebie