27-11-2020, 20:13
(26-11-2020, 22:36 )Administrator napisał(a): [quote="chyży_rój" pid='6383' dateline='1606394768']
Nie mogę znieść już obelg i pomówień kierowanych ze strony Twardziel123 w wobec funkcjonariuszy ZK w Starem Bornem.
W jednostce większość zdaje sobie sprawę, że pod wyżej wymienionym nickiem kryje się kilka osób. Nie jest tajemnicą, że tłustowłosa, lajt, ssacz i yaro trzymają się w kupie, która niestety mocno śmierdzi. Mam wielką nadzieję, że osoby pomawiane przez tych imbecyli, pójdą po rozum do głowy i niezwłocznie podejmą kroki prawne. Dziwię się jedynie administratorowi, że bezkrytycznie zezwala na publikację tego typu hejtu i kłamliwej, tchórzowskiej narracji ze strony Twardziel 123.
Proszę mi wskazać, który pkt. Regulaminu przez Twardziel 123 został naruszony?
Brawo panie chyży_rój ciepło, ciepło ale nie gorąco szukaj dalej he he. Pierwszy wroga ma na wyciągnięcie ręki. Pisząc to wszystko też tak, myślałem, że pójdą po rozum do głowy tak jak napisałeś i niezwłocznie podejmą kroki prawne i sami kupe w swoje gniazdo narobia i smród wypłynie oraz sobie dół wykopia. Więc widać, że nie są nieskazitelni, wałki robili i nad podległymi f-szami się psychicznie znęcali, poniżali a góra im w tym pomagała.
Myślę, że jest Pan jednym z nich co wszystko donosi tak jak w rodzinie bywa 60 % kadry w Borneo to rodzina.
Ale teraz pampersy założyli i załogę przy pomocy pierwszego postepowaniami zastraszyli, prawie 40 postępowań na stu f-szy przez półtora roku, widać jak Ci co dnosili pracowali, jak na to patrzę to istny cyrk więc to wszystko opisuję bo jak bym głowę do góry podniósł to już by mnie tu nie było jak moich kolegów którzy dobra robotę robili bajo bajlando pa.