08-12-2020, 20:34
(08-12-2020, 8:24 )Administrator napisał(a):Chyba Pan Administrator mnie z kimś myli, coś mi się wydaje!!! nigdy się nie wypisywalem z Księgi Gości!!! nikogo w moim wpisie nie obrażam, nie używam słów wulgarnych, nie naruszam godności Związków!!! A Pan jako Administrator może się z moim wpisem zgodzić lub nie!!! a jeśli ZG NSZZ FIPW jest nieudolny w swoich działaniach jako jeden ze związków Federacji i mi się to nie podoba, to mam prawo wyrazić swoją opinię!!! W ostatnim czasie wiele się dzieje w okół art.15a, Ustawy Covidowej i wjednym i drugim przypadku jeśli jest mowa o Federacji Związków Zawodowych to My jako Służba Więzienna jesteśmy pomijani i za każdym razem, a później dopisywani malutkimi literkami!!! to mi się w tym nie podoba!!! A Nasz ZG NSZZFIPW powinien być zawsze, zawsze utożsamiany z FEDERACJĄ SŁUŻB MUNDUROWYCH gdyż nosimy mundur z godnością!!!!a jeśli uraziłem Administratora swoim wpisem to z całego serduch przepraszam!!!!!(07-12-2020, 22:21 )SZEREGOWY1 napisał(a): Administratoże, mój wpis gdzieś zaginął dziwnym trafem!? Dlaczego?
Pana wpis się nie ukazał, ponieważ jak Pan doskonale wie, naruszył on postanowienia Regulaminu Księgi Gości NSZZFiPW, a dokładnie pkt. 6. Robi Pan to już nie pierwszy raz, a kilkakrotnie Pan się już się nawet "wypisywał" z tej księgi gości. Informuję Pana, że jeżeli nadal Pan będzie naruszał Regulamin, to "poproszę" Pana, aby na jakiś czas Pan sobie odpoczął.