09-12-2020, 18:41
(09-12-2020, 14:00 )chyży_rój napisał(a): Administrator wytyka użytkownikom (wybranym), że nie stosują się do regulaminu księgi. Mnie natomiast interesuje jak to jest z wpisami użytkownika Twardziel123, które ewidentnie naruszają dobre imię poszczególnych osób. Bo chociażby dla przykładu opluwany dyrektor, zastępca oraz kierownicy OZ, penitencjarny czy też ochrony. Przecież w Starem Bornem nie ma pięciu dyrektorów, dziesięciu zastępców i po piętnastu kierowników poszczególnych działów czy oddziałów zewnętrznych. Ewidentnie wręcz naruszane jest dobre imię tych osób, ponieważ przestają one być anonimowe. Wpisy uderzające w te osoby nie odnoszą się do czasów zamierzchłych tylko obecnych, więc bardzo czytelne jest w kogo są wycelowane. Wobec powyższego pytam jak to jest z tym regulaminem?
Masz rację - trafione w punkt.
Już Tobie tłumaczę.
Twardziel123 nie krytykuje ZG NSZZFiPW a swoich przełożonych, więc nie narusza regulaminu.
Nie wiemy też jak jest postrzegane kierownictwo Bornego. Może kiedyś podpadło ZG, więc teraz puszczają i się z tego cieszą.
Ja po prostu skrytykowałem przewodniczącego ZG i podpowiedziałem dalsze postępowanie w sprawie art. 15a (bez używania wulgaryzmów, co podkreślam), więc naruszyłem niby to regulamin i nie poszło.
Ot cały mechanizm
Pozdrawiam