16-12-2020, 17:06
(16-12-2020, 9:51 )Oficer napisał(a):No to niech zbiorą dodatki , ale niech zrównają wynagrodzenia. W Policji i WP więcej zarabiają.Nawet lepiej bo nie trzeba chodzić sie płaszczyć i szantażu nie ma od dyrekcji. Zrównać wynagrodzenie i siema. To jest 700zł więcej na etat(16-12-2020, 7:55 )rawablus napisał(a): [quote="Emeryt2019" pid='6625' dateline='1608052619']
Panowie i Panie wyjdźmy na ulicę i dołączmy do wszystkich protestujących bo z porozumienia z 2018 roku została tylko nazwa nic nie dostaniemy to zdrada wszystkich grup pracujących jawne złodziejstwo jak można lata z cywilanie doliczyć ja mam około 114 tyś składek niech mi i ludziom zwrucą na konto.
Do jakich wszystkich ? Podstawionych rolników z Agro Unii czy może strajku kobiet ?
Kolego "jakich wszystkich", nikt z mundurówki nie wyjdzie na ulice, Policje i tak wkurza w SW podnoszenie dodatków przed emeryturą, twierdzą że to niesprawiedliwe dla nich, bo u nich czegos takiego NIEMA i muszą długie lata wypracować, a emerytura jest na całe życie. I tak to wygląda, niedlugo pozbawią nas dodatków przed emeryturą żeby było sprawiedliwie tak jak w Policji, gdzie ich niema.